På Zonderas webbplats använder vi cookies. Klicka här för att godkänna vår användning av det.
Läs mer här.
ledarutveckling

Ledarutveckling

Ledarskapet är en nyckelfaktor för organisationens prestationsförmåga. Ett väl fungerande ledarskap är en tydlig konkurrensfördel och riktade insatser för att stärka ledningsgrupper och chefer ger positiva effekter i hela organisationen. Vi utgår ifrån evidensbaserade metoder när vi arbetar med att stärka ledningsgrupper och enskilda chefer i deras uppdrag.


utvecklande ledarskap

Effektiva ledningsgrupper

Utifrån vad forskning säger om högpresterande ledningsgrupper tar vi tempen på ledningsgruppen och skräddarsyr därefter insatser för att stärka beslutsförmåga, effektivt rolltagande och tydlig kommunikation. Vi fokuserar på mätbarhet och beteendeförändring i alla våra insatser.Handlingskraftiga chefer

Vi arbetar med skräddarsydda upplägg för att stärka chefer i självinsikt, rolltagande och beslutsförmåga. Vi arbetar med utgångspunkt från Försvarshögskolans koncept Utvecklande ledarskap (UL) och Indirekt ledarskap (IL) i olika upplägg anpassade för att stärka chefer i de nyckelbeteenden som karaktäriserar det framgångsrika ledarskapet i er organisation.

Rocky Raber

Organisationskonsult

+46 70 592 25 88

rocky.raber@zondera.com

Anna Björklund

Organisationskonsult

+46 70 453 27 19

anna.bjorklund@zondera.com

Lisa Wiklund

Organisationskonsult

+46 73 315 41 95

lisa.wiklund@zondera.com

Hanna Carlson

Organisationskonsult

+46 73 516 33 01

hanna.carlson@zondera.com