Estrella

Estrella satsar på kommunikation och ledarskap

Estrella – ett av Sveriges mest kända varumärken har levt med stora förändringar under många år. Med en personalstyrka på ca 190 personer har man nu samlat alla ledningsfunktioner och huvudkontoret till Angered strax utanför Göteborg. Det har inneburit stora förändringar för företag och personal berättar personalchefen Mats Persson. Estrella fokuserade på psykosociala frågor och ville veta på vilken referensnivå vi låg på. Zonderas tydliga arbetsmodell och lättförståeliga presentationsmaterial passade oss perfekt Även Zonderas representant hade betydelse för valet av leverantör.

Resultatet blev över förväntan och bättre än snittet för jämförbara företag. Företagsledningen fick en bra känsla för nuläget. Precis som i många organisationer identifierades bl.a. områdena kommunikation och ledarskap som viktiga utvecklingsområden. Trots mycket arbete med förändringar och företagsutveckling kommer Estrella att mäta igen, berättar Mats. Chefernas resultat följs noga upp och behövs det så blir det riktade insatser för att stärka ledarskapet avslutar Mats Persson på Estrella i Angered.

Mats Persson
Mats Persson,
Personalchef Estrella

Estrella – ett nordiskt snacksföretag

Med naturliga ingredienser kan man fånga smakens alla nyanser. Estrella var först i Norden med kryddade chips tillagade med enbart naturliga ingredienser. Prima potatis friterad i en förstklassig solrosolja och smaksatt med naturliga kryddor ger ovanligt goda chips helt enkelt. Estrella har omkring 190 medarbetare med huvudkontor och del av produktion i Angered strax nordöst om Göteborg. Omsättningen 2010 uppgick till ca 660 miljoner SEK.

Estrella Logotyp