Hantering av oro och arbetsmiljö

- Hur kan man arbeta kring dessa frågor under pandemin?

Medarbetarskap

Läs om hur Socialtjänsten i Upplands Väsby arbetade och deras process

Vi på Zondera vill dela med oss av en intressant artikel från suntarbetsliv. Eva Björklund, utvecklingsledare på Upplands Väsby kommuns Social- och omsorgskontor, intervjuas om den pandemimätning vi bistod med under hösten samt om deras större process kring uppföljning av arbetsmiljön under pandemin.

Artikeln från suntarbetsliv.se hittar du här: Så mätte de sin oro – och gjorde något åt den

Medarbetarskap

Vad säger arbetsmiljöverket?

Arbetsmiljöverket förklarar att arbetsgivaren har det huvudsakliga ansvaret över arbetsmiljö och hälsofrågor för de anställda. Därför är det viktigt att man som chef känner till arbetsmiljölagen.

De förklarar även att det är möjligt att ta hjälp från externa arbetsmiljökonsulter, branchorganisationer, företagshälsovården eller din arbetsgivarorganisation vid behov.

Till Arbetsmiljöverket


Behöver ni också mäta och arbeta med oro och arbetsmiljö eller andra frågor inom organisationen som framkommit under pandemin?

Process

Konsulterna på Zondera har stor erfarenhet av att stötta våra kunder i arbetet kring pandemin. Kontakta oss gärna för att veta mer om våra undersökningar, analyser och tjänster.


Vinnarna utsedda i Zonderas jultävling - Zudoku!

Vi vill tacka alla deltagare för era bidrag i vår jultävling och önska god fortsättning samt fortsatt lycka in på år 2021.

Vinnarna i tävlingen är nu utsedda och kontaktade via e-post.

Publicerat 2021-01-22


Back to bulletins